Gün :1 Haziran 2017

Dr. Ali Rıza Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz hafta çalıştığı Sağlık Ocağında fenalaşarak ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve Salı günü hayatını kaybeden Dr. Ali Rıza Yıldız için uzun süre görev yaptığı Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi.

Daha Fazlası

Fatih Cami Işıklandırıldı

“Sosyal Belediyecilik” alanında yapmış olduğu çalışmalarla büyük beğeni toplayan Sungurlu Belediyesi, camilerin ışıklandırılması, konusunda çalışmalara aralıksız devam ediyor.
Daha öncesinde İlçe merkezinde bir çok Camii’nin ışıklandırma çalışmalarını yaparak akşamları hoş bir görüntü ortaya çıkaran ekipler, şimdi de Hacettepe’de bulunan Fatih Camiinin ışıklandırma çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundular.
Caminin yapılan aydınlatma ile güzel bir görünüme kavuştuğunu ve teravih namazlarında caminin gece görünümünün kendilerini mutlu ettiğini de belirten mahalle sakinleri, yapılan aydınlatma ile caminin yepyeni bir görünüme kavuştuğunu söylediler.
Hacettepe Mahallesi sakinleri, çalışmalar nedeniyle Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür etti.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Şırnak’ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 asker için başsağlığı mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Şahiner mesajında; “Şırnak’ın Şenoba ilçesinde kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına çarpan bir askeri helikopterin düşmesi sonucu 13 askerimiz şehit olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Meydana gelen elim kazada Hakka yürüyen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”dedi