Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.
Başkanımız Dere yapmış olduğu paylaşımda;”Sungurlu MYO’muzun talep ve beklentilerini konuştuk, şehrimizde eğitim gören öğrencilerimizden Sungurlu’muzla ilgili beklentilerini dinledik.
Allah’ın izniyle Sungurlu MYO’muzun; OSB yatırımlarının doğuracağı teknik eleman ihtiyacını karşılan bölümlerin açıldığı ve eğitim alanı açısından daha kapsamlı bir okul olması için Belediye olarak üzerimize düşen her neyse yapacağımızı bildiriyorum.
Nazik misafirperverlikleri için Sungurlu MYO Müdürümüz Sn. Özlem Bal’a, kıymetli mesai arkadaşlarina ve öğrenci kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum.”ifadelerinde bulundu.






