Genel

NİP-34371 NOLU SUNGURLU REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI

İLAN METNİ

Sungurlu Belediye Meclisi’nin 06.08.2018 tarihli toplantısında, 61 ve 62 numaralı kararlar ile onaylanan, UİP-34372 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli Sungurlu Revizyon Uygulama İmar Planı ve NİP-34371 plan işlem numaralı 1/5000 ölçekli Sungurlu Revizyon Nazım İmar Planı, 04.09.2018 tarihi itibariyle 1 ay süre ile Sungurlu Belediye Binası 1. katta ve belediyemiz web sitesinde ilan edilecektir. Askı sürecinde imar planlarına yapılan itirazlar Belediye Meclisince incelenerek kesin karara bağlanacaktır.

İmar Planlarını indirmek için tıklayın

UİP-34372 NOLU SUNGURLU REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI

İLAN METNİ

İmar Planlarını indirmek için tıklayın

Sungurlu Belediyesi 2018 Kültür Gezileri Devam Ediyor

Sungurlu Belediye Başkanlığımız tarafından ücretsiz olarak organize edilen” Kültür Gezileri “ 2018 yılı Eylül, Ekim ve Kasım ayına kadar Konya, Nevşehir, Samsun, Sinop ve Kastamonu turlarıyla devam ediyor. Samsun ve Sinop’la “Anne ve Çocuk-Baba ve Oğul Deniz Gezisi” planlanırken, tarihi atmosferi ve muhteşem doğalarıyla Konya, Nevşehir ve Kastamonu turlarıyla ilçe halkına kültür alışverişinde bulunma fırsatı sunuluyor.
Deniz gezilerine 4-10 yaş arası erkek çocukları,4 yaş ve üzeri kız çocukları anne, baba veya velisinin yazılı izin verdiği kişilerle katılabilecekken ; Konya, Nevşehir ve Kastamonu da yaş sınırı 14 yaş ve üzeri olarak belirlenmiştir.
Kültür gezilerine katılmak isteyen vatandaşlar ,nüfus cüzdanlarıyla birlikte şahsen Sungurlu Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne müracaat edebilirler.

ÇEKİLİŞLE 100 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ BİSİKLET DAĞITIM PROGRAMI

Sungurlu Belediyesinden Bir İlk.
Belediye Başkanlığımız tarafından, Çekilişle İlk 100 Çocuğumuza Ücretsiz Bisiklet Dağıtımı Kampanyası gerçekleştirilecektir. Başvurular 14 Ağustos-7 Eylül 2018 tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvurular için anne, baba ve çocuğun kimlik fotokopisi ve çocuğun son karnesiyle beraber Sungurlu Belediyesi Beyaz Masaya müracaat yapmaları gerekmektedir.
Not: Her Aileden 1 Başvuru Kabul Edilecektir.
Biz En Çok Çocukların Belediyesiyiz

UZUNKÖPRÜ, TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYOR – EUROPA Pul Yarışmasında UZUNKÖPRÜ

Avrupa Posta İşletmeleri tarafından her yıl hazırlanan özel pullarda bu yıl Türkiye’yi tarihi köprümüz Uzunköprü temsil ediyor.

PostEurop’un himayesindeki tescilli ticari markası olan resmi EUROPA logosunu taşıyan pullar, posta gönderilerinde tanıtıma dikkat çekiyor. Avrupa’nın ortak kökleri, kültürü ve tarihi konularında farkındalık yaratan EUROPA pullarının bu yıl ki ana teması “köprüler” oldu. Köprüler temalı pullarda Türkiye’den 2014 yılında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer alan tarihi köprümüz Uzunköprü yer alıyor.

Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN; “Her yıl Avrupa Posta İşletmeleri tarafından hazırlanan özel pullarda bu yıl ilçemiz tarihi köprüsünün yer alması bizler için gurur kaynağı oldu. Avrupa’da bulunan her ülkenin köprülerinin yer aldığı pullar arasında yarışma düzenlenmiştir. Bu yarışmada Türkiye’nin birinci olması, UNESCO sürecinde bizler için önemli bir katkı sağlayacaktır. Tüm vatandaşlarımızı yarışmada oy kullanmaya, tarihi köprümüzün ve ilçemizin tanıtılmasına katkı sağlamaya davet ediyorum” dedi.

Yarışmada ülkemizi temsil eden pulu desteklemek için www.posteurop.org/europa2018 adresinden oy verilebilecek. “En İyi Avrupa Pulu” yarışmasında 9 Eylül 2018 tarihine kadar oy kullanılabilecek.

Kaynak: Uzunköprü Belediyesi İnternet Sitesi

Bayanlara özel ücretsiz spor hizmeti

16 temmuz -11 ağustos tarihleri arasında Sungurlulu hanımlara, spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve spor yapmalarını sağlamak amacıyla haftanın 6 günü 18.30-20.00 ve 20:00-21:30 saatleri arası ücretsiz olarak sportif grup egzersizleri fitness programı başlayacaktır.

Belediye hizmet binasında bulunan Kültür Merkezinde spor eğitmeni Bahar Mendilli tarafından verilen fitness programı ile 18 yaşından büyük gençler ve hanımlarımız hem spor yapma imkânı bularak sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanabilecek hem de eğlenceli vakit geçirebilecekler.

Programa katılmak isteyen hanımlarımız, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğüne başvuru yapabilir.

Sungurlu Belediyesi 2018 Kültür Gezilerine Başlıyor

Sungurlu Belediye Başkanlığımız tarafından ücretsiz olarak organize edilen” Kültür Gezileri “ Temmuz ayının ilk haftasında başlıyor.
İlçe halkının oldukça memnun kaldığı ve heyecanla yeni gezi noktalarının açılmasını beklediği kültür gezilerimiz, Konya, Nevşehir, Samsun, Sinop ve Kastamonu turlarıyla bu yazda devam ediyor. Samsun ve Sinop’la “Anne ve Çocuk-Baba ve Oğul Deniz Gezisi” planlanırken, tarihi atmosferi ve muhteşem doğalarıyla Konya, Nevşehir ve Kastamonu turlarıyla ilçe halkına kültür alışverişinde bulunma fırsatı sunuluyor.
Deniz gezilerine 4-10 yaş arası erkek çocukları,4 yaş ve üzeri kız çocukları anne veya babaları yanlarında olmak şartıyla katılabilecekken ; Konya, Nevşehir ve Kastamonu da yaş sınırı 14 yaş ve üzeri olarak belirlenmiştir.