Genel

Sağanak Yağış Uyarısı!

Belediye başkanlığımıza,Meteoroloji 10.Bölge Samsun Müdürlüğünden gelen uyarı doğrultusunda ilçemizde gün içerisinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Bu noktada hemşehrilerimizin ani sel,su baskını,yıldırım,dolu yağışı,ulaşımda aksama ve heyelan olması riskine karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle rica ediyoruz.

İmar Planı İlanı

3194 Sayılı İmar Kanununun 8.b maddesine dayanarak 1/5000 ölçekli Sunguroğlu Mahallesinde H32-C-08-C-4-A imar paftasına isabet eden 530 ada 103 numaralı parselin bir kısmının rekreasyon alanından sosyal tesis alanına dönüştürülmesine ilişkin UİP 34372,3 planı işlem numaralı 1/100 ölçekli uygulama imar planı ve NİP-34371,3 plan işlem numaralı 1/5000 nazım imar planı değişikliği Belediye Meclisinin 03.07.2019 tarihli ve 56 numaralı kararıyla görüşülerek kabul edilmiş ve yürürlüğe girmiş bulunmaktadır.

İmar Planı İlanı_0-sayfalar-2-13

Kültür Gezileri Devam Ediyor

Belediye Başkanlığımız tarafından düzenlenen gezilerimizde 2019 yılı deniz turlarımız Samsun ilimizle başlıyor. Ayrıca kültür gezilerimiz kapsamında Çanakkale,Şanlıurfa, Konya ve Nevşehir turlarıyla devam ediyor. Gezilere kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne müracaat edebilir.

Sungurlu Belediyesi de Yeni Çorumspor’a destek oluyor.

Sungurlu Belediyesi de Adana’ya araç kaldıracak

Cuma günü Saat 20.45’te Adana’da oynanacak olan ve kazananın 2. Lige çıkacağı final maçı için Sungurlu Belediyesi’nin de araç kaldıracağı bildirildi.
Gitmek isteyenlerin en geç yarın 15.00 a kadar Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner “Sungurlu Belediyesi olarak Yeni Çorumsporumuza destek oluyoruz. Bizlere bu gururu yaşatan başta klüp başkanımıza, yöneticilerimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyor, zorlu mücadelede takımımıza başarılar diliyorum.
Şampiyon Çorumspor” ifadelerini kullandı.