Genel

Açık Kapı Projesi

Açık Kapı, vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulmuştur.
Elektronik olarak ya da valilik ve kaymakamlıklarda bulunan Açık Kapı birimlerine yazılı olarak taleplerinizi iletebilirsiniz. Yapılan başvuruların süreç ve sonuç bilgileri kısa mesaj ile tarafınıza bildirilecektir.

Açık Kapı Müracaat

“Anadolu’nun Kadın Gücü” Yarışması

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı‘na bağlı müze ve ören yerlerindeki ticari alanların işletme yetkisine sahip Anadolu Kültürel Girişimcilik’in, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ve Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü (DÖSİMM) iş birliği ile düzenlediği

Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması başvuruya açıldı.

Geleneksel motifleri ve kültürel değerleri modernize ederek günümüze taşıyan ürünlere dönüştürmeyi teşvik etmek amacıyla 5 ayrı kategoride düzenlediğimiz yarışmaya, başvuru koşullarını yerine getiren tüm kadın tasarımcı ve üreticiler katılabilecek.

Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması sonucunda seçilecek ürünler, AKG yetki alanlarındaki müze mağazalarında satışa sunulacak.

Yarışmaya 31 Ocak 2019’a kadar başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuru İçin Tıklayınız

UİP-34372 ve NİP-34371 NOLU PLANLARA YAPILAN İTİRAZLAR DOĞRULTUSUNDA HAZIRLANAN DEĞİŞİKLİKLER

İLAN METNİ

UİP-34372 ve NİP-34371 numaralı planlara ilişkin askı süresince yapılan itirazların 04.12.2018 tarihli toplantıda Belediye Meclisi tarafından değerlendirilmesi sonucu 83-1/2/3/4 ve 84 nolu kararla kabul edilerek onaylanan itirazlara yönelik yapılan değişikliklerin duyurusudur.

NİP-34371 NOLU SUNGURLU REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI

İLAN METNİ

Sungurlu Belediye Meclisi’nin 06.08.2018 tarihli toplantısında, 61 ve 62 numaralı kararlar ile onaylanan, UİP-34372 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli Sungurlu Revizyon Uygulama İmar Planı ve NİP-34371 plan işlem numaralı 1/5000 ölçekli Sungurlu Revizyon Nazım İmar Planı, 04.09.2018 tarihi itibariyle 1 ay süre ile Sungurlu Belediye Binası 1. katta ve belediyemiz web sitesinde ilan edilecektir. Askı sürecinde imar planlarına yapılan itirazlar Belediye Meclisince incelenerek kesin karara bağlanacaktır.

UİP-34372 NOLU SUNGURLU REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI

Sungurlu Belediyesi 2018 Kültür Gezileri Devam Ediyor

Sungurlu Belediye Başkanlığımız tarafından ücretsiz olarak organize edilen” Kültür Gezileri “ 2018 yılı Eylül, Ekim ve Kasım ayına kadar Konya, Nevşehir, Samsun, Sinop ve Kastamonu turlarıyla devam ediyor. Samsun ve Sinop’la “Anne ve Çocuk-Baba ve Oğul Deniz Gezisi” planlanırken, tarihi atmosferi ve muhteşem doğalarıyla Konya, Nevşehir ve Kastamonu turlarıyla ilçe halkına kültür alışverişinde bulunma fırsatı sunuluyor.
Deniz gezilerine 4-10 yaş arası erkek çocukları,4 yaş ve üzeri kız çocukları anne, baba veya velisinin yazılı izin verdiği kişilerle katılabilecekken ; Konya, Nevşehir ve Kastamonu da yaş sınırı 14 yaş ve üzeri olarak belirlenmiştir.
Kültür gezilerine katılmak isteyen vatandaşlar ,nüfus cüzdanlarıyla birlikte şahsen Sungurlu Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne müracaat edebilirler.

ÇEKİLİŞLE 100 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ BİSİKLET DAĞITIM PROGRAMI

Sungurlu Belediyesinden Bir İlk.
Belediye Başkanlığımız tarafından, Çekilişle İlk 100 Çocuğumuza Ücretsiz Bisiklet Dağıtımı Kampanyası gerçekleştirilecektir. Başvurular 14 Ağustos-7 Eylül 2018 tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvurular için anne, baba ve çocuğun kimlik fotokopisi ve çocuğun son karnesiyle beraber Sungurlu Belediyesi Beyaz Masaya müracaat yapmaları gerekmektedir.
Not: Her Aileden 1 Başvuru Kabul Edilecektir.
Biz En Çok Çocukların Belediyesiyiz