Arşivler: Duyurular

Belediyemizde Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta olanların Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin Sözlü Sınav Sonuç Duyurusu

01.01.2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ” Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine ilişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24. maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasların Sınav Kurulu Teşkili başlıklı 38. maddesi gereğince; 15.03.2018 ve 16.03.2018 tarihlerinde yapılan sözlü sınavında başarılı olan işçilerin listesi ekte sunulmuştur.

Personel Sınav Sonuç

Sosyal İnovasyon Yaz Okulu

SIC Yaz Okulları Hakkında…

Sosyal İnovasyon Yaz Okulları,  2016 yılından bu yana Avrupa’nın çeşitli kentlerinde düzenlenen eğitim aktiviteleridir. Her yaz okulu konunun profesyonelleri tarafından yapılan bilgilendirici sunumlar, sosyal sorunlara yaratıcı çözümler bulma egzersizleri ve iyi uygulama örneklerinin yerinde ziyaret edilmesi gibi bir dizi aktiviteyi kapsar. Sunumlar, araştırmacılar, yerel karar vericiler, uygulayıcılar ve yerel girişimciler tarafından yapılır.

Sosyal İnovasyon Yaz Okulları katılımcılarına konu üzerinde çalışan kimselerle tanışma, yerel ve uluslar arası ölçekte gerçekleştirilen örnek çalışmaları öğrenme, yaşanılan sorunları paylaşma ve çözüm önerileri geliştirmek için beraber çalışma şansı sunar.

SUMSIC 2018 Samsun

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, Ufuk 2020 Programı kapsamında finanse edilen ve 12 lider kuruluştan oluşan bir konsorsiyum olan Sosyal İnovasyon Topluluğu ile birlikte, 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Sosyal İnovasyon Yaz Okulu 2018’e ev sahipliği yapacaktır.

Yaz okulunun teması, sosyal inovasyon ve yerel kalkınma arasındaki ilişkidir.

Yaz okulunda üzerinde durulacak ana konular ise şöyle: Sosyal İnovasyon nedir? Daha farklı düşünmemize nasıl yardımcı olur? Sosyal inovasyon araç ve tekniklerini yerel ve bölgesel sorunların çözümünde ne şekilde kullanabiliriz? Kırsalda gerçekleşen en iyi sosyal inovasyon uygulamaları nelerdir, bu uygulamalardan neler öğrenebiliriz? Kırsal kalkınma ve sosyal inovasyon alanları birbirlerine ne katabilir, birbirlerinden ne öğrenebilir?

Yaz okuluna katılım ücretsizdir. Başvurular değerlendirildikten sonra başvuru sahipleri ile iletişime geçilecektir. SUMSIC 2018’e katılmak istiyorsanız, lütfen Başvuru Formunu doldurup 16 Nisan 2018 tarihine kadar sumsicsamsun2018@oka.org.tr e-posta adresine gönderiniz.

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Aktiviteler:

1.gün

Bilgilendirici Sunumlar

Çalıştaylar (Problem Çözme Egzersizleri)

Alan Gezisi: Sürmeli Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği

Açılış Yemeği,

2. gün

Bilgilendirici Sunumlar

Çalıştaylar (Problem Çözme Egzersizleri)

Alan Gezisi: Amesia Kadın Kooperatifi

3. gün

Çalıştay Sonuçlarının Sunumu

Alan Gezisi: Samsun Ot Yemekleri Festivali

Kapanış Yemeği

Sorularınız için:

OKA:

Meltem Yılmaz (meltem.yilmaz@oka.org.tr)

Elif Muratoğlu (elif.muratoglu@oka.org.tr)

İ. Ethem Şahin (iethem.sahin@oka.org.tr)

SIC:

Julie Munk (julie.munk@socialinnovationexchange.org)

Belediyemizde Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta olanların Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin Sınav Duyurusu

SUNGURLU BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

DUYURU

SINAVIN ADI:  Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin Geçiş Sınavı.

SINAV TARİHİ: Tespit Komisyonunca başvurusu kabul edilen adaylar  sözlü sınava sıra no 1 den sıra no 90’a kadar (90 dahil) 15.03.2018 Perşembe günü saat 09:00 da, sıra no 91 den sıra no 175’e kadar olanlarında 16.03.2018 Cuma günü saat 09:00 da Belediyemiz Meclis Odasında sözlü sınava alınacaklardır.

Personel Sınav

Okuma Yazma Seferberliği

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Hanımefendi Emine Erdoğan himayelerinde ülkemiz genelinde yetişkinlere yönelik Okuryazarlık Seferberliği başlatılmıştır.

Okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımız İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvuru yapabilirler.

Çocuklarımız Kaybolmasın

Sungurlu Belediyesi tarafından “Çocuklarımız Kaybolmasın” projesi kapsamında çocuklara yönelik istismar ve ihmali önleme konulu konferans düzenlenecek.
09.03.2018 Cuma günü saat 13:30-15:00 saatleri arasında Özel idare Konferans salonunda gerçekleştirilecek olan programa Psikolog Yasemin Kılıç konuşmacı olarak katılacaktır.
Çocuklarımızın korunması, ailelerimizin bilinçlendirilmesi açısından yapılan konferans programına tüm halkımız davetlidir.