Arşivler: Duyurular

Sungurlu Belediyesi de Yeni Çorumspor’a destek oluyor.

Sungurlu Belediyesi de Adana’ya araç kaldıracak

Cuma günü Saat 20.45’te Adana’da oynanacak olan ve kazananın 2. Lige çıkacağı final maçı için Sungurlu Belediyesi’nin de araç kaldıracağı bildirildi.
Gitmek isteyenlerin en geç yarın 15.00 a kadar Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner “Sungurlu Belediyesi olarak Yeni Çorumsporumuza destek oluyoruz. Bizlere bu gururu yaşatan başta klüp başkanımıza, yöneticilerimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyor, zorlu mücadelede takımımıza başarılar diliyorum.
Şampiyon Çorumspor” ifadelerini kullandı.

KÜLTÜR GEZİLERİ BAŞLIYOR

Sungurlu Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz “Kültür Gezileri ” 2019 kayıtları başladı.
Sungurlu belediyesi tarafından 2019 yılında belirlenen gezi yerleri şu şekilde;Peygamberler Diyarı Şanlı Urfa, Bir Destanıldığı Şehir Çanakkale,Mevlana’nın şehri Konya ve Peri bacalarıyla ünlü Nevşehir..
Şanlıurfa,Çanakkale , Konya ve Nevşehir gezilerine katılmak isteyen vatandaşlarımızın, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
#SungurluGeziyor

Açık Kapı Projesi

Açık Kapı, vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulmuştur.
Elektronik olarak ya da valilik ve kaymakamlıklarda bulunan Açık Kapı birimlerine yazılı olarak taleplerinizi iletebilirsiniz. Yapılan başvuruların süreç ve sonuç bilgileri kısa mesaj ile tarafınıza bildirilecektir.

Açık Kapı Müracaat

“Anadolu’nun Kadın Gücü” Yarışması

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı‘na bağlı müze ve ören yerlerindeki ticari alanların işletme yetkisine sahip Anadolu Kültürel Girişimcilik’in, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ve Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü (DÖSİMM) iş birliği ile düzenlediği

Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması başvuruya açıldı.

Geleneksel motifleri ve kültürel değerleri modernize ederek günümüze taşıyan ürünlere dönüştürmeyi teşvik etmek amacıyla 5 ayrı kategoride düzenlediğimiz yarışmaya, başvuru koşullarını yerine getiren tüm kadın tasarımcı ve üreticiler katılabilecek.

Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması sonucunda seçilecek ürünler, AKG yetki alanlarındaki müze mağazalarında satışa sunulacak.

Yarışmaya 31 Ocak 2019’a kadar başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuru İçin Tıklayınız

UİP-34372 ve NİP-34371 NOLU PLANLARA YAPILAN İTİRAZLAR DOĞRULTUSUNDA HAZIRLANAN DEĞİŞİKLİKLER

İLAN METNİ

UİP-34372 ve NİP-34371 numaralı planlara ilişkin askı süresince yapılan itirazların 04.12.2018 tarihli toplantıda Belediye Meclisi tarafından değerlendirilmesi sonucu 83-1/2/3/4 ve 84 nolu kararla kabul edilerek onaylanan itirazlara yönelik yapılan değişikliklerin duyurusudur.

İmar Planlarını indirmek için tıklayın