BAYRAMLAŞMA PROGRAMI KENTPARK’TA YAPILDI

İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığımızın işbirliğiyle organize edilen Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı KentPark Kafede yapıldı.

Bayramlaşma programına Kaymakamımız Sn.Mutlu Köksal, Belediye Başkanımız Sn.Muhsin Dere, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Mehmet Çepni, İlçe Emniyet Müdür Vekili Celal Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Görkem Güncan, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri,Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda Protol Üyesi ve vatandaşlarımız katılım sağladı.

Programda konuşan Başkanımız Dere, “ Bugün burada hep birlikte olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum. On bir ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ile bugün vedalaştık. Rabbim tekrarına ulaştırsın. Hepinizin Ramazan Bayramını canı gönülden kutluyorum. İnşallah Kurban Bayramında da bu şekilde birlikte olmak nasip olur.” ifadelerine yer verdi.

Önceki Başkanımız Dere, Bayram Namazını Ulu Camii’de Kıldı