“100.Yıl” Coşkusunu Bayraklarla Kutluyoruz.

“100.Yıl” Coşkusunu Bayraklarla Kutluyoruz.

“100.Yıl” Coşkusunu Bayraklarla Kutluyoruz.

Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılında, geleceğimizin teminatı yavrularımızı unutmadı.

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner ,Covid-19 salgını sebebiyle alınan önlemler kapsamında bu yıl bayramlarını evlerinde kutlamak zorunda olan çocukların bayramlarını kutlayarak, bayrak ve balon hediye edeceklerini ifade etti. Başkan Şahiner, konuyla ilgili yaptığı açıklama da,” Bu yıl Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. Yılını kutluyoruz. Maalesef dünya geneli ve ülke olarak yaşadığımız bu zor günlerde alınan önlemler sebebiyle evde kalmak zorundayız. Bizde 100. Yıl coşkusunu çocuklarımızla uzaktan da olsa birlikte paylaşabilmek için bayrak ve balon dağıtmaya karar verdik. İnşallah bu zor günlerinden üstesinden birlik ve beraberliğimiz ile daha kolay geleceğiz. Sungurlulu minik Hemşerilerim, umutlu günler yakın, güneşli günler yakın.. Sizlerle birlikte el ele, coşkuyla kutlamalar yapacağımız günler yakın… Sizlere güveniyor ve sizleri çok seviyoruz.”dedi.
20 yaş altının sokağa çıkmasının yasak olması sebebiyle, bayrak ve balonları sadece anne ve babalarımıza vereceğiz. Çocuklarına bayrak almak isteyen vatandaşlarımız köprü başında bulunan zabıta noktasından sosyal mesafeye dikkat ederek bugün öğlen 13:00’dan sonra gidip alabilirler.

Önceki Ücretsiz Maske Dağıtımı Artık Zabıta Noktasından Yapılıyor

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum