15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü

Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Tevfik Akyüz, İYİ Parti Sungurlu ilçe başkanı Av. Hakan Tekercioğlu,Belediye Başkan Yardımcımız Mükremin Dağaşan ve Belediye meclis üyemiz İsmet Gülünay; 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü dolayısıyla düzenlenen şehitlik ziyareti, “Milli Birlik Yürüyüşü” ve Atatürk meydanında gerçekleştirilen anma programına katıldı.

Programa katılan protokol üyeleri ve hemşehrilerimize belediyemiz tarafından çeşitli ikramlarda bulunulurken; mezarlıkta şehitlerimiz için karanfil, yürüyüşte türk bayrağı dağıtıldı.

Sungurlu Belediyesi olarak; 15 Temmuz Şehitlerimize ve bu vatan bu uğruna canını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, minnetle yâd ediyoruz.

Önceki Evlenecekler Müjde!