19 Mayıs Atatürk‘ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle, Atatürk Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Törenine; Kaymakamımız Sn. Mutlu Köksal, Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere ve İlçe Protokolümüz katıldı.

Çelenk Sunma Programının akabinde, Stadyumda düzenlen kutlama programına da; İlçe Kaymakamımız Sn. Mutlu Köksal, Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, İlçe Protokolü ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkanımız Dere, gençlerin bayramını kutlayarak onlarla sohbet etti.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Başkanımız Dere, “Coşkuyla gerçekleştirdiğimiz bu programda emeği geçen Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyor, bu vesileyle bayramlarını tekrardan tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Önceki Zabıta Ekiplerimiz Marketlere Denetim Yaptı