8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

Sungurlu Belediyesi Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara özel program düzenliyor.
Ulu Cami arkası eski hamam yanında bulunan ”Kına Sarayı”nda gerçekleşecek etkinlikte, kadınlar gönüllerince eğlenecek.
9 Mart cumartesi günü saat 13:00 ‘da başlayacak olan program sanatçı Nergiz Ay’ın seslendireceği şarkılar eşliğinde gerçekleşecek.
Kadınların daha çok sosyalleşmeleri ve kültürel zenginliklerini artırmaları için onlara özel hizmetler sunduklarını kaydeden Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, kadınlara gereken önemin ve değerin yalnızca 8 Mart tarihiyle sınırlandırılmaması gerektiğini vurguladı. Şahiner, “Kültürümüzde kadınlarımızın yeri her zaman çok önemlidir. Kadınlarımız 365 günün sadece 1 günü değil her zaman hatırlanmalıdır. Başta annelerimiz olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Önceki Başkan Şahiner’den Yeşilay Haftası Kutlama Mesajı