Akşener, Başkan Şahiner’e Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyaretiyle ilgili, “İnşallah Türkiye’nin hayrına olur. Hayrına sonuçlar çıkacak bir görüşme olur. İYİ Parti olarak dikkatle takip ediyoruz.” dedi.
Akşener, trafik kazasında hayatını kaybeden İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak’ın cenaze töreninin ardından, kalp ameliyatı olan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Şahiner’in Cevheri Mahallesi’ndeki evinde gerçekleştirilen ziyarette Akşener, Şahiner’e geçirdiği ameliyat nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Akşener’e ziyaretinde TBMM Grup Başkanı Orhan Çakırlar, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Muğla Milletvekili Metin Ergün, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Ankara Milletvekili Şenol Sunat, İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Sungurlu İlçe Başkanı Fazlı Koçak, çevre ilçelerin parti başkanları ve parti mensupları katıldı.

Önceki Milletvekili ve Dernek Başkanından Şahiner’e ziyaret