Altınordu Belediyespor : 4 – Sungurlu Belediyespor : 0

Altınordu Belediyespor : 4 – Sungurlu Belediyespor : 0

Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Sungurlu Belediyespor son haftaların çıkıştaki takımı Altınordu Belediyespor deplasmanında ilk yarım saatlik bölümde rakibi ile başa baş bir oyun ortaya koysada rakibin yan toplardaki etkili oyunu sonucunda sahadan 4-0 mağlup ayrıldı.
Ordu 19 Eylül Stad’ında oynanan maçta Sungurlu Belediyespor rakibi önünde maça iyi başladı ve orta alanda rakibe boş alan bırakmayarak ani ataklarla etkili olmaya çalıştı. Bu bölümde rakip savunma arkasına atılan iki topla iki mutlak pozisyon bulan temsilcimiz bunlardan yararlanamadı.
Maçın 36. dakikasında sol kanattan gelişen Altınordu atağında arka direğe yapılan ortada Yavuz Burak rakibini kaçırdı bu pozisyonda eli ile kontrol ettiği itirazlarına karşın Samet topu önüne aldı ve yakın mesafeden bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
Golden sonra beraberlik için yüklenen Sungurlu Belediyespor 42. dakikada rakip kale direğine takıldı ve korner atışından gelen topu kaleci hızla oyuna soktu ve kontratakla ev sahibi takım korner atışı kazandı. Arka direğe ortada savunmadan ileri çıkan Cemal fizik gücünü kullanarak kafa ile topu Sungurlu Belediyespor ağlarına göndererek skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı bu gollerle ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda maça ortak olmak için istekli başlayan temsilcimiz henüz 46. dakikada yediği golle oyundan koptu. Sol kanattan gelişen Altınordu atağında ceza sahasına yerden çıkartılan topla Hüseyin çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı yerden köşeye bir vuruşla topu Sungurlu ağlarına göndererek skoru 3-0 yaptı.
Bu golden sonra ise ev sahibi takım kontrollü bir futbol ortaya koyarken maçta son sözü 70. dakikada Mehmet Batuhan söyledi. Ceza sahası içinde paslaşmalar sonunda topu son olarak önünde bulan Mehmet Batuhan yerden düzgün bir vuruşla topu Sungurlu ağlarına göndererek maçın skorunu belirledi: 4-0

SAHA : Ordu 19 Eylül .
HAKEMLER: Dursun Can, Taner Köse, İbrahim Kandemir (4. Hakem: Uğurcan Gökler) .
ALTINORDU BELEDİYESPOR : Ali, Arda, Uğur, Samet, Oktay, Cemal, Serkan, Caner, Mehmet Batuhan, Hüseyin, Sinan .
SUNGURLU BELEDİYESPOR : Sezer, Önder, Yavuz Burak (Serkan), Mücahit, Onur, Tolga, Burak, Berati (Doğuş), Yaşar (Şaban), Taha, Emirhan .
GOLLER: 36. dak. Samet, 43. dak. Cemal, 46. dak. Hüseyin, 70. dak. Mehmet Batuhan

Önceki Sungurlu Belediyespor : 1 – Akkuş Belediyespor : 3

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum