ARAMA KURTARMA EKİBİ SUNGURLU’YA DÖNDÜ

8 Şubat tarihinde Hatay’a giderek orada canla başla çalışan Sungurlu Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi Sungurlu’ya döndü.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Hatay’a giden ve 12 gündür orada canla başla çalışan Sungurlu Belediyesi ekipleri, sabah saatlerinde Sungurlu’ya döndü.

BAŞKAN ŞAHİNER TEŞEKKÜR ETTİ

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Depremzede kardeşlerimiz için cansiperane çalışan ekibimiz bugün sabah ilçemize dönüş yaptı. Aşevimizde sıcak yemek dağıtan, arama kurtarma faaliyetlerine destek olan ve dün itibari ile Sungurlu Belediyesi çadırkentinin kurulumunu yapan tüm personelime, gönüllü aşçı ve tesisatçı hemşehrilerime teşekkür ederim. Türk milletinin birlik ve beraberliğinin naçizane bir örneği olan kardeşlerimle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki USTALAR ÇADIRKENT İÇİN HATAY’A GİTTİ