AREFE GÜNÜ MEZARLIKLARDA KURAN ZİYAFETİ

Sungurlu Belediyesi arefe günü mezarlıklarda Kuran-ı Kerim okuttu.

Sarıtepe Mezarlığı’ndaki programa Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, program sonrası yaptığı konuşmada yaşamını yitirenlerin arkasından dua edecek insanların olduğunu belirterek, “Yakınlarımızın ölümü durumunda onlara dua etmek, onlara gönderebileceğimiz en makbul hediyedir. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı, ölmüşlerine Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Rabbim tüm ölmüşlerimizin ruhlarını şad mekânlarını cennet eylesin. Yapılan ziyaretler ve duaları da kabul eylesin. Belediye olarak ilçemizdeki bütün mezarlıklarda çeşitli çevre düzenlemeleri yapmaya devam ediyoruz. Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun” dedi.
Başkan Şahiner, daha sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda düzenlenen programa katıldı. Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dua yapıldı.

Önceki Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.