Atatürk İlkokulu öğrencisi Fatih Erayhan’ın mektubu karşılıksız kalmadı

Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner ,Atatürk İlkokulu 3-C sınıfı öğrencisi Fatih Erayhan, Belediye Başkanımız Şahiner’e yazmış olduğu mektupta okul kütüphanesi için okuma kitabı ve Türk bayrağı talebinde bulundu. Başkanımız Şahiner’in talimatlarıyla Belediye Başkan Yardımcılarımız Sakine Sarıyüce, Bahri Sezen ve Mükremin Dağaşan’da okula giderek öğrencimizin talebini yerine getirdiler. Başkan beyin selamlarını ve sevgilerini ilettiğini belirten Başkan yardımcımız Sezen”Sayın başkanımızın çocuklara olan sevgisi hepimiz için aşikâr. Yavrumuzun mektubunu alır almaz bizi görevlendirerek talebini yerine getirmemizi istedi. Yoğun programı nedeniyle kendisi okulumuza gelemedi. Başkanımızın eğitime ve öğrencilerimize yapmış oldukları desteklerde herkes tarafından bilinir. Görevde olduğumuz sürece yine belediye olarak her zaman destek sağlamaya devam edeceğiz.” dedi. Talebini geri çevirmeyerek mektubuna cevap veren başkanımıza teşekkür eden minik Fatih,” Okumayı çok seviyorum. Okulumuzda daha çok kitap olması için arkadaşlarımızla birlikte mektup yazmaya karar verdik. Arkadaşlarım kaymakamlığa ve Milli Eğitim müdürlüğüne yazarken ben belediye başkanımıza yazdım. Başkan amcamda mektubumu okumuş, kitap ve bayraklarımızı göndermiş. Okulumuza asmak için büyük bayrak istemiştim çünkü bizim bayrağımızın rengi solmuştu . Şimdi okulumuza asacağımız kocaman bir bayrağımız var.Arkadaşlarımda bende çok mutlu olduk. Başkan amcamıza çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Önceki Şahiner, itfaiye ekiplerine sahte bir ihbarda bulunarak test etti.