AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ BU YIL DA UNUTULMADI

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ BU YIL DA UNUTULMADI

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Anneler gününde evlatlarını vatan uğruna toprağa veren şehit annelerimizi her yıl olduğu gibi bu yıl da unutmadı.

Başkanımız Şahiner, geçtiğimiz yıl evladı Ramazan Uçakçı’yı şehit veren Fatma Büyüm’ü evinde ziyaret ederek anneler gününü kutlayarak , geçirdiği ameliyat içinde geçmiş olsun dileklerini iletti.

Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce ise ilçemizde yaşayan şehit annelerimizi ziyaret ederek çiçek ve hediye takdim etti. Belediye başkanımızın selamlarını ve hürmetlerini ileten Sarıyüce, her zaman belediye olarak yanlarında olduklarını söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkanımız Şahiner ise”Annelerimiz, en kutsalımız en değerlimiz.Ne yapsak hiçbir annemizin emeğinin karşılığını ödeyemeyiz. Ama en çok da siz değerli şehit annelerimizin. Siz bizim için çok daha fazlasıyla kıymetlisiniz.. Elleri öpülesi, evlâdını toprağın bağrına koymuş tüm kıymetli annelerimizin ellerinden öpüyor, şehitlerimizin emanetlerinin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Önceki BAŞKAN ŞAHİNER, BARANLIOĞLU AİLESİNİ SEVİNDİRDİ

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum