BAŞARILI TAEKWONDOCULAR BAŞKAN ŞAHİNER’İ ZİYARET ETTİ

Ortaokullar ve Liseler arası Taekwondo il seçmesinde ilçemizi temsil eden ve 9 şampiyonluk ve 7 tane üçüncülük derecesi alan başarılı Taekwondocular, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.
Birinci olan sporcularımızdan ortaokullar Sivas’ta, liselilerde Bartın’da yapılacak yarıfinalde ilimizi ve okullarını temsil edeceklerdir.
Birinciler; 33 kg Zeynep Bahriye Nakaş, 37 kg Nisa Nur Ayata, 44 kg Sıla Kerman, 59 kg Navruz Kaleli, +59kg Eylül Ecem Batak, +65 kg Üzeyir Yiğit Yargı, 63 kg Beyza Nur Köse, 68 kg Elif Ağaçdan, +68 kg Sema Nur Beyan,
Üçüncüler; 37 kg Nisa Sarıaltun, 41 kg Zeynep Alcılı, 51 kg Esra Kondu, 45 kg Ramis Efe Yargı, 45 kg Tümer Mandıralıoğlu, 53 kg Ali Baran Görgün, 49 kg Yağmur Yılmaz.
Başarılı olan Taekwondocular, antrenör Resul Karaman ile birlikte Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Başarılı sporcuları kutlayan Başkan Şahiner’de her zaman sporun ve sporcunun yanın olacaklarını söyledi.

Önceki DESTEKLERİ İÇİN BAŞKAN ŞAHİNER’E TEŞEKKÜR ETTİLER