Başkan Dere, MHP Bayat İlçe Başkanlığımızın yeni hizmet binasının açılış törenine Katılım Sağladı.

MHP Genel Sekreter Yardımcımız ve Çorum Milletvekilimiz Sn. Vahit Kayrıcı, MHP Çorum İl Başkanımız Sn. Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanımız Sn. Orhan Tosik, İlçe Başkanlarımız, İlçe Ocak Başkanlarımız, Osmancık, Dodurga ve Bayat Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimiz, Teşkilatımız ve çok sayıda Bayatlı hemşehrimizin teşrifleriyle gerçekleştirilen törene MHP Sungurlu İlçe Başkanımız Sn. Orhan Özyol ve Yönetimi, Sungurlu Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Ahmet Semih Çökmez ve İl Genel Meclisi Üyemiz Sn. Duran Baysa ile katıldı.

Açılışın ardından Bayat Belediyemizi ve Bayat Kaymakamlığımızı ziyaret etti.

Önceki Başkan Dere, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Sn. Bülent Uğur Ecevit’i makamında ziyaret etti.