BAŞKAN ŞAHİNER KAYAR VE DALMIŞ AİLELERİNİ SEVİNDİRDİ

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, belediye başkanlığımıza müracaat ederek tekerlekli sandalye talep eden Kayar ve Dalmış ailesinin taleplerini geri çevirmeyerek sandalyeleri bugün teslim etti.

Kardeşi Haydar Kayar adına manuel tekerlekli sandalye talep eden Ramazan Kayar; “ Kardeşim %100 engelli. Geçtiğimiz yıllarda yine başkanım bizi kırmayarak yardımcı olmuştu. Bugünde bizi geri çevirmedi ve talebimizi yerine getirdi. Allah razı olsun kendisinden, her zaman yanımızda olduğunu hissettik. Allah başımızdan eksik etmesin.”dedi.

Amcası adına akülü sandalyeyi teslim alan Deniz Dalmış ise yine Başkanımıza teşekkürlerini iletirken;” Dedem amcam adına başkanımıza ulaşmış. Sayın başkanımız bizi de geri çevirmedi. Kendisine çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Önceki Ve Samsun Gezilerimizde Başladı