Başkan Şahiner Personeliyle Yemek Yedi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Fen İşleri personeli ile öğle yemeğinde bir araya gelerek karşılıklı sohbet ettiler.
Sungurlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı personeller ile yenilen öğle yemeğinde işçiler ile sohbet ederek hal hatırlarını soran Başkan Abdulkadir Şahiner burada kısa bir açıklama yaptı.
Başkan Şahiner; “Sizlerin başarısı Belediyemizin başarısıdır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Siz değerli personellerimizin azimli ve gayretli çalışmaları sayesinde Sungurlu İlçemiz gözle görülür bir değişimin içerisine girdi. Bizler büyük bir aileyiz, bu ailenin içerisinde başarı ve buna bağlı olarak mutluluk var. Yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Yemeğin akabinde personelin temennilerini dinleyen Başkan Şahiner, yapılacak olan yeni çalışmalar ile ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı.

Önceki 2018 Yılı Olağanüstü Meclis Toplantı Gündemi İlanı