Başkan Şahiner Sanayi Esnafıyla Buluştu

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner; Belediye Başkan Vekilimiz Mesut Özsaray, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, Başkan Yardımcılarımız Bahri Sezen,Mükremin Dağaşan ve Belediye Meclis Üyemiz İsmet Gülünay ile birlikte Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu’nun dükkanını ziyaret edip çevre dükkanlardaki esnafla bir araya geldi.

Günlerdir esnaf ziyareti yapan ekibimize mola esnasında katılan ve esnaf ile sohbet eden Başkanımız Şahiner, ortak akıl birlikte yönetim düsturuyla bugüne kadar her zaman esnaf kardeşlerimizle iç içe olduklarını belirtti. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceklerini söyleyen Başkan Şahiner “ Bu yola ilk çıktığımızda her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olduk. Birlikte ilçemizi yönetmeye ve güzelleştirmeye çalıştık. Sağolsunlar ekibimiz günlerdir yokluğumuzu aratmıyorlar. Biz hizmet için buradayız ve bu yolda da devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Önceki Nöbetçi Eczane Listesi