Başkan Şahiner, Yol Çalışmasını Bizzat Takip Etti

Başkan Şahiner, Yol Çalışmasını Bizzat Takip Etti

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in talimatlarıyla Hacettepe Mahallesi Şehit Akif Kapaklı caddesinde geçtiğimiz günlerde başlatılan yol çalışmasında sona gelindi.

Alt zemin ve kaldırım çalışmasının bitmesiyle bugün itibariyle yola beton dökümüne başlandı. Yol yapım makinasına bizzat çıkarak beton döken Başkanımız Şahiner, çalışmaların hızlanması için personele talimat verdi. Çalışmaları yakından takip eden ve destekleri için Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür eden Başkanımız Şahiner, “ Mahallemizin uzun zamandır bu yolu beklediğini biliyoruz. Şartlar ve imkânlar doğrultusunda çalışmaları ancak başlattık. İnşallah mahalle sakinlerimiz özlemini çektiği yola kavuşuyor. En hızlı şekilde çalışmaların tamamlanması için arkadaşlarımla görüştüm. Asfalt makinası ve personel göndererek çalışmamıza destek olan Sayın Çorum Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın’a ve ekibine teşekkür ederim.Mahallemize hayırlı olsun. “ ifadelerini kullandı.

Yeni yapılan yoldan memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalleli, çalışmaları takip eden başkanımız Şahiner’in yanına gelerek teşekkürlerini belirttiler.

Önceki HEDEF BAL LİGİ

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum