Başkan Şahiner, Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor

Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Alzheimer hastalığı ve kronik hastalıkları sebebiyle yürüyemeyen Fatma Erdurucan’a tekerlekli sandalye yardımında bulundu.Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesinde oturan Yakup Erdurucan , kronik hastalıklarından dolayı yürüyemeyen kayınvalidesi Fatma Erdurucan için Başkanımız Abdulkadir Şahiner’den tekerlekli sandalye talebinde bulundu.Erdurucan ailesinin isteğini geri çevirmeyen Başkanımız Şahiner, Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce vasıtasıyla tekerlekli sandalyeyi Fatma teyzeye ulaştırdı. Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e teşekkürlerini ileten Yakup Erdurucan “Kayınvalidem rahatsızlıkları sebebiyle yürüyemez durumda. Ben de başkanıma sosyal medya üzerinden ulaşarak sandalye talebinde bulundum. Benim talep etmemden yarım saat geçmeden sandalye evimize ulaştırıldı. Bizlere bu kadar dikkate alan ve anında taleplerimizi karşılayan bir başka başkan daha görmedim. Sağ olsun Başkanımız kimseyi geri çevirmediği gibi bizleri de geri çevirmedi.” ifadelerini kullandı.

Önceki BORÇ YAPILANDIRMASI BAŞLADI