Başkan Şahiner’den ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı

Başkan Şahiner’den ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı

Beldiye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şahiner, “Gece gündüz demeden, halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Mesajında ilkeli, tarafsız ve güvenilir haber için gecesini gündüzüne katan gazetecileri tebrik eden Başkan Şahiner, şunları söyledi:

“Günümüzde toplumun bilgilenmesi ve bilinçlenmesi adına önemli bir görev üstlenen gazeteciler, her türlü zorlu koşul ve şartta görevlerini büyük bir hassasiyetle yapmaktadır. Gazetecilik mesleğinin öneminin altını çizmek istiyorum. Toplumsal bilinci artırmak ve güçlendirmek, kamu yararını her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulması açısından gazetecilik olmazsa olmazlarımızdandır. Toplumu, basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, demokrasimizin vazgeçilmez bir unsurudur. Özellikle yerel basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin ve ilçemizin hak ettiği yere ulaşması noktasında önemli katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Olaylara yapıcı yaklaşan kamuoyunun vicdanını temsil eden ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, gazetecilik gibi meşakkatli mesleği büyük bir özveriyle sürdüren, yerel ve yaygın basınımızda görev yapan değerli gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Basın sektörüne emek veren, akıl ve alın teri akıtan tüm çalışanlara başarılar, görevleri başında hayatlarını kaybeden basın emekçilerimize de Allah’tan rahmet diliyor, saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Önceki Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum