Başkan Şahiner’den çiçekli kutlama

Başkan Şahiner’den çiçekli kutlama

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, öğretmenlere çiçek göndererek 2022/2023 yeni eğitim-öğretim yılını kutladı.

Toplumların huzurlu, güvenli, maddi ve manevi refah seviyesine ulaşması ile aydın ve medeni bir gelecek içinde yaşaması için çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimi, bilgiyi, başarıyı yakalamaları milli ve manevi değerlerle donatılmaları gereklidir. Bunun da eğitim ve öğretimle olacağı açıktır diyen Başkan Şahiner, ” Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüyle yani eğitim-öğretim yılınızı kutlamak isterim.. “Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır: Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan (bilim, kültür) ordusudur.”

Siz bu değerli ordunun bir neferi olarak geleceğimizin teminatı evlatlarımıza aktarmış olduğunuz değerlerimizle çok kıymetlisiniz. Hakkınız ödenmez. Kutsal vazifeniz ışığında yeni eğitim öğretim yılınızda başarılar diler, her bir fidanımıza ayrıca vermiş olduğunuz tüm emekler için şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ederim.” dedi.

Önceki Şehidimizi Son Yolculuğuna Uğurladık

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum