BAŞKAN ŞAHİNER’DEN ESNAF ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, esnaf ziyareti gerçekleştirerek esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu. Başkanımız Şahiner’e, öğleden sonra ilçe esnafına yaptığı ziyaretlerde Başkan Yardımcılarımız Sakine Sarıyüce ve Bahri Sezen’de eşlik eti. Ziyaretleri sırasında esnafımıza hayırlı işler dileyen Başkanımız Şahiner, sıcak karşılamaları, güler yüzleri ve iyi niyetli temennileri için teşekkür etti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başkanımız “Belediye Başkan Yardımcılarımız Bahri Sezen ve Sakine Sariyüce ile birlikte esnaflarımızı ziyaret edip hayırlı işler diledik. Ziyaretimiz esnasında karşılaştığımız hemşerilerimizin güzel temennileri de bizleri bir hayli mutlu etti.” dedi.

Önceki ÖĞRENCİLER DUALARLA YOLCU EDİLDİ