Başkan Şahiner’i, Başarılı Çalışmaları İçin Tebrik Ettiler

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, bugün makamında Han ailesini misafir etti. Aslen Boğazkaleli olan Fadime Han ve Gümrük Müdürü olarak görev yapan eşi Musa Han Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e makamında ziyarette bulundu. Başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve kendisini tebrik etmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Fadime Han” İzmir’de Başkanımızı sosyal medya üzerinden yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmaları için tebrik edip ve kendisiyle gurur duyduğumuzu ifade etmek istedik. İnşallah bu şekilde başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.Musa ve Fadime Han çifti ayrıca Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce ile Hasanoğlan Öğretmen Lisesi’nden arkadaş olduklarını belirterek, Sarıyüce’ye de yeni görevinde başarılar dilediler.

Önceki Bu Kadar Vicdansız Değildik!