Başkan Şahiner,Muhtar Adaylarıyla Bir Araya Geldi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, mesire kafe de muhtar adaylarıyla kahvaltıda buluştu.
Başkan Şahiner, yaklaşan yerel seçim öncesin de muhtar adaylarıyla bir araya gelerek,hoşgörü ortamında,birlik beraberlik içerisinde bir seçim mesajı verdi. Muhtar adaylarının yoğun katılımıyla gerçekleşen kahvaltıda seçimin kardeşlik, barış ve huzur içerisinde geçmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Şahiner,”31 Mart Mahalli İdareler seçiminin şahsınıza, şahsıma ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim herkes için hayırlı olanı nasip etsin. Bazı arkadaşlarımız seçimlere ilk kez katılırken, hanım arkadaşlarımızda bu yarışın içerisinde. Bu Sungurlumuzun ayrıcalığını, güzelliğinin göstergesidir. İnşallah bu seçimi de birlik ve beraberliğimiz koruyarak geçiririz. Allah(c.c) fitne, fesat ve nifak tohumlarına fırsat vermesin. Bende belediye başkanlığına yine adayım. Allah izin verirse bir beş yıla daha talibiz. Kimseyi ayırt etmeden, A parti, B parti demeden bu zamana kadar gayretle çalıştık. Sizlerden ricam dedikodulara kulak asmayın. Belediye başkanı şunun yanında bunun yanında diyorlarmış. Ben hepinizin yanındayım. Birbirimizi kırmadan, birbirimizin aleyhinde sözler söylemeden, Sungurlu ve mahalleniz için yapacaklarımızı güzellikle anlatarak, hoşgörü ortamında bir seçim geçirelim. Seçim bitince yine yüz yüze bakacak olan bizleriz. 24 saat kapım ve telefonum hepinize açıktır. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Katılımınız içinde çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Önceki Şahiner ,Personeliyle Kahvaltıda Buluştu