Başkanımız Dere Beton Santralinde İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, işletmesi Belediye Başkanlığımız tarafından yapılan Beton Santralinde, incelemelerde bulundu. Başkanımız Dere’nin ziyareti esnasında kendisine Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Yetik ve ilgili belediye personelimiz eşlik etti.

Santralin işleyişi ve üretimi hakkında bilgi alan Başkanımız Dere, faaliyetlerin hızlanması ve vatandaşların mağdur edilmemesi için gerekli talimatları verdi.

Başkanımız Dere, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada; “ Göreve geldiğimizde hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için çalışmalarımıza başladık. Birimlerimizle istişare ve brifing toplantılarımız devam ediyor. Bugün Belediyemizin en büyük işletmelerinden birisini yerinde inceledik. İşleyişle ilgili bilgiler alırken, aksaklıkları da tespit ettik. Çözüm odaklı çalışmalarımız ve üretken belediyecilik vizyonu ile çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını göreceğiz .” ifadelerinde bulundu.

Önceki Yavuz ve Karabacak’tan Başkanımız Dere’ye Hayırlı Olsun Ziyareti