Başkanımız Dere Fabrika Açılışına Katıldı

Başkanımız Dere Fabrika Açılışına Katıldı

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Sungurlu Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösterecek olan, Sungurlu’muzun değerli iş insanlarından Sn. Serhat Karaçil ve Murat Karaçil’in kurdukları MSK Tarım Bakliyat İşleme ve Paketleme Fabrikasının açılış törenine katıldı.

Sungurlu Kaymakamımız Sn. Mutlu Köksal, MHP Çorum İl Başkanımız Sn. Mehmet İhsan Çıplak, Siyasi Parti Temsilcilerimiz, Oda ve Borsa Başkanlarımız, çok sayıda iş insanımız ve vatandaşımızın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz tören sonucunda; ilk etapta on beş hemşehrimizin istihdam edileceği ve ilerleyen süreçlerde istihdam edilen vatandaş sayımızın artacağı fabrikanın açılışı yapıldı.

Başkanımız Dere yapmış olduğu konuşmada; “Kıymetli yatırımcılarımızı, yıllık on beş bin ton imâlat yapacakları ve istihdam alanı oluşturacakları fabrikalarını Sungurlu’muza kazandırdıkları için tebrik ediyor, değerli kardeşlerime başarılar diliyorum.

Yüce Allah, OSB’mizdeki fabrikaların sayısının artmasını, Sungurlu’muzun yerli ve milli üretimin merkezlerinden biri haline gelmesini ve bu vesileyle çok sayıda istihdam sahası oluşmasını nasip etsin İnşallah. “ifadelerinde bulundu.

Önceki Organize Sanayi Bölgesinde İki Fabrikanın Temeli Atıldı

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum