Başkanımız Dere Fırıncılarla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere Sungurlu’muzda faaliyet gösteren tüm fırın işletmecilerimiz ve bağlı oldukları odalarımızla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere’ye Belediye Başkan Yardımcılarımız Sn. Ahmet Haşim Özsaray ve Sn. Mehmet Yetik eşlik etti.

Başkanımız Dere yapmış olduğu paylaşımda;”Fırıncılarımızın sorunlarını dinlediğimiz, hemşehrilerimizin bize ilettiği Sungurlu’muzda faaliyet gösteren tüm fırın işletmecilerimiz ve bağlı oldukları odalarımızla istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Verimli istişareleri sebebiyle Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. İlhan Ambarkütükoğlu’na, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Sn. Erdal Kolaylı’ya ve Sungurlu’muzda hizmet veren fırın işletmecilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerinde bulundu.

Önceki Çakar ve Şahinci’den Hayırlı Olsun Ziyareti