Başkanımız Dere, İç Anadolu Belediyeler Birliği Meclis Başkan Vekilliğine Seçildi

Bugün İç Anadolu Belediyeler Birliğinin Ankara Yenimahalle Belediyesinde düzenlenen 69. Olağan Meclis Toplantısına Meclis Üyelerimizle birlikte katılan Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Sungurlu Belediye Başkanı olarak Meclis Başkan Vekilliği görevine seçildi.

Başkanımız Dere yapmış olduğu paylaşımda; “Birlik Başkanının, Meclis Başkan Vekillerinin, Encümenlerin ve Komisyon üyelerinin belirlendiği toplantı sonucu alınan kararların başta Sungurlu’muz olmak üzere tüm İl ve İlçe Belediyelerine hayırlar getirmesini diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Önceki Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor