BAYRAM ŞENLİĞİ KONSERİMİZ HALKIMIZIN YOĞUN İLGİSİYLE GERÇEKLEŞTİ

Sungurlu Belediyesinin düzenlediği Bayram Şenliğimiz hava şartlarının elverişsiz olmasına rağmen gerçekleştirildi. Programımıza Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcıları Bahri Sezen ,Ahmet Yılmaz, İyi Parti Sungurlu İlçe Başkanı Fazlı Koçak ve İyi Parti Çorum Millet Vekili Adayı Abdullah Karaman katıldı. Selahattin Ambarkütüğün sunumuyla gerçekleşen programımızda Kafkas Oyunları Ekibi ve Semah Ekibi sahneye çıktı. Ekiplerin gösterilerinin ardından Sungurlulu sanatçı Hadise Avcı sahne aldı. Halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaşan sanatçı söylediği şarkılarla beğeni topladı. Birlik ve beraberlik duyguları içinde gerçekleştirdiğimiz programımıza hava şartlarına rağmen ilgi gösteren halkımıza teşekkür ederiz.

Önceki Belediye Başkanımızdan Kolluk Kuvvetlerimize Bayram Jesti