BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ DEVAM EDİYOR

Her yıl olduğu gibi bu yılda başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz ve personeliyle birlikte bayram namazı kılan Başkan Şahiner, bu yılda geleneği bozmadı.

Bayram namazını Altunoğlu Camii’de kılan Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yılmaz, Bahri Sezen, Sefa Karslı, Belediye Meclis Üyelerimiz Fazlı Koçak, Fevzi Yalınkılıçlı, ve Belediye Personeli ile camii çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı.

Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde bayramlarını geçirebilmeleri için Sungurlu Belediyesi olarak gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını ifade eden Başkan Şahiner, “Tüm İslam Aleminin ve Sungurlulu Kardeşlerimin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle, sevdikleriyle sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum. dedi.

Önceki KADİR AMCALARINDAN ÇOCUKLARA BAYRAM SÜRESİNCE 25BİN TOPİTOP ŞEKER