Belediye Başkanımız Sayın Muhsin DERE Görevine Başladı

Belediye Başkanımız Sayın Muhsin DERE Görevine Başladı

2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımızın teveccühü ile seçimi kazanan  Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere; bugün mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sn.Gülden Karadayı’dan teslim alarak görevine başladı.

Devir teslim törenine; Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Sn.Mehmet İhsan Çıplak, Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Orhan Tosik, Sungurlu İlçe Başkanı Sn.Orhan Özyol, Sungurlu Ülkü Ocakları Başkanı Sn.Ahmet Semih Çökmez, KAÇEP Başkanı Sn.Ceyhan Çekici, çok sayıda partili ve vatandaş katılım sağladı.

Yoğun bir katılımla belediye hizmet binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere; “45 gün önce dualarla çıktığımız bu yolun sonunda buradayız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Özellikle  Sn. Milletvekilimiz Vahit Kayırıcı’ya ve Sn. Ahmet Haşim Özsaray’a teşekkür ederim. Kendilerinin emeği ve özverisi çok büyük. Sizler de bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Şimdi çalışma vakti. İşimizin başında olacağız. Halkımızla birlikte, sizlerle güzel ilçemizi yöneteceğiz. Hep birlikte başarımızı taçlandıracağız. Hepinizden Allah razı olsun. Şimdi bize güvenen Sungurlulu hemşehrilerimizin güvenini boşa çıkarmama günü. Ben dâhil 12 Belediye Meclisi, 2 İl Genel Meclis üyemizle omuz omuza vererek verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. ” ifadelerine yer verdi.

Dualar eşliğinde yapılan devir teslim töreninde Belediye Eski Başkan Vekili Sn.Mesut Özsaray, yeni Başkanımız Sn. Muhsin Dere’yi tebrik ederek çiçek takdim etti.

Yine makamına dualar ederek giren Belediye Başkanımız Sn.Muhsin Dere, bir süre tebrikleri kabul ettikten sonra belediye ile ilgili çalışmalara ve personelle birebir toplantılara başladı.

Önceki MEMUR VE SÖZLEŞMELİ PERSONEL İÇİN PERFORMANS ÖLÇÜTLERİ BELİRLEME VE PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNETMELİĞİ

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum