Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Belediye Başkan Yardımcımız Sn.Ahmet Haşim Özsaray ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi’nde, Madeni Esnaf ve Sanatkarlar Odası ev sahipliğinde kahvaltı programına katılım sağladı.

Sanayi esnafımızın sorunlarını dinleyerek çözümler hususunda istişarelerde bulunan Başkanımız Dere,yapmış olduğu paylaşımda; “Küçük Sanayi Sitesine yapacağımız iş yerlerinin planlaması hakkında esnafımıza bilgi verdik.

Madeni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. Hakkı Vargeloğlu ve Oda Yöneticileri nezdinde, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sn. Alaattin Kayaer’e ve tüm sanayi esnafımıza nazik misafirperverlikleri ve verimli istişareleri için teşekkür eder işlerinde bereketli kazançlar dilerim.” ifadelerinde bulundu.

Önceki Tertemiz Bir Sungurlu