Belediye Başkanımız Sn.Muhsin Dere; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

Başkanımız Dere, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada “Saygıdeğer Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’yi ziyaret ederek elini öpüp hayır dualarını aldık.

MHP Genel Sekreter Yardımcımız ve Çorum Milletvekilimiz Sn. Vahit Kayrıcı ve Sungurlu İlçe Başkanımız Sn. Orhan Özyol’la birlikte Saygıdeğer Genel Başkanımıza Sungurlu’muz hakkında bilgi verip tavsiyelerini aldık.

Yüce Allah, ömrünü Türk Milleti’nin bekası ve refahına adayan Genel Başkanımızı başımızdan eksik etmesin.” ifadelerine yer verdi.

Önceki Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sn. İzzet Ulvi Yönter’i, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Sn. Vahit Kayrıcı’yla birlikte ziyaret etti.