Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Sungurlu’muzdaki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle üçüncü kez bir araya geldi.

Başkanımız Dere yapmış olduğu paylaşımda; “Hemşehrilerimizi düzenli olarak basın mensuplarımız aracılığıyla bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda, basınımızın sorularına cevap verdik.

Göreve geldiğimizden beri yaptıklarımızı anlatarak proje aşamasındaki çalışmalarımızdan bahsettik.

Kıymetli basın mensuplarımıza ilgileri için teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.

Önceki Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Sungurlu Belediye Spor Kulübü ile ÇorumFK U-19 takımlarımızın hazırlık maçını izledi.