Belediye Girişine Dezenfektan Kabini

Belediye hizmet binamızın girişine koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte kabini yerleştirdik. Vatandaşlar ve çalışanlar, kabinde dezenfekte olarak belediyeye giriş-çıkış yapıyor.
Sungurlu Belediyesi olarak, koronavirüs salgınına karşı ilçedeki tedbirlerimizi artırarak devam ediyoruz. Bu kapsamda, dezenfeksiyon kabini belediye hizmet binamız girişine yerleştirdik. Belediyeye gelen vatandaşlar ile çalışanlar, elbiseleri ile kabine girerek dezenfekte olup binaya giriş yapıyor.
Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, toplu yaşam alanlarının sürekli olarak dezenfekte edildiğini söyleyerek, “Belediye olarak birçok tedbir aldık. Maske üretiminden dezenfekte çalışmalarına kadar. Virüsün taşınmasını en aza hatta sıfır noktasına indirmek adına dezenfektan kabinini belediye binamızın önüne yerleştirdik. Bu sayede hem vatandaşlarımız hem de personellerimizin kıyafet ve ayakkabılarının dezenfekte olmasını sağladık. ” dedi.

Önceki -Siperlik Maskeler Sağlık Çalışanlarına Ulaştırılıyor