BELEDİYEDEN EŞME’YE GIDA YARDIMI

Sungurlu’ya bağlı Eşme Köyü’nde yaşanan su taşkını haberini alır almaz afet bölgesine tüm ekiplerini seferber eden Sungurlu Belediyesi, şimdi de mağdur olan vatandaşlara gıda yardımında bulundu.

Pazar günü saat 04:00 sularında Eşme Köyü’nde köylüler tarafından yapılan göletin taşması sonucu meydana gelen su taşkınında yaklaşık 15 evde maddi hasar meydana geldi. Olayın duyulmasının ardından olay yerine itfaiye, vidanjör ve iş makinaları gönderen Sungurlu Belediyesi, şimdide mağdur olan vatandaşlara gıda yardımında bulundu.

Başkan yardımcıları Bahri Sezen, Mükremin Dağaşan ve İYİ Parti Sungurlu İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin köye giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Abdulkadir Şahiner ise yaptığı açıklamada, “Sungurlu Belediyesi olarak Eşmeli hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Önceki SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ