Belediyemiz Tekerlekli Sandalye Yardımına Devam Ediyor

Belediyemiz Tekerlekli Sandalye Yardımına Devam Ediyor

Engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımında bulunan Sungurlu Belediye Başkanlığımız yine bir vatandaşın daha bu konuyla ilgili talebini yerine getirdi.

Sungurlu Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce, Bahçelievler mahallesinde oturan Kocaer ailesini ziyaret ederek tekerlekli sandalyeyi aileye teslim etti.
Taleplerini yerine getiren Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür eden Adalet Kocaer, “Babam kronik rahatsızlıkları sebebiyle hareket etmekte zorlanıyor. Başkanımızın bu konularda hassas ve duyarlı olduğunu duydum ve belediyeye yardım talebinde bulundum. Özelikle bu 3 Aralık Engelliler gününde bizi geri çevirmeyerek yardımcı olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. “dedi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Yardımcımız Sarıyüce,” Belediyemiz sadece bir gün değil her gün özel kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyor. Şimdiye kadar birçok tekerlekli sandalye yardımımız olmuştur. Bu anlamlı günde de Şahin amcamızı mutlu etmek istedik. İnşallah bu yönde çalışmalarımız artarak devam edecektir.” dedi

Önceki Başkan Şahiner’den Engelli Personeline Jest

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum