Bugün Belediye’mizin Minik Ziyaretçileri Vardı

Mehmetçik İlkokulu 2/A sınıfı öğretmeni ve öğrencileri bugün belediyemizi ziyarete geldi. Belediyemizin minik misafirleri Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce’nin odasında bir süre oturup sohbet eden öğrenciler;Belediye Başkan Vekilimiz Mesut Özsaray’ı makamında ziyaret ettiler. Sonrasında Başkan Yardımcımız Sarıyüce önderliğinde belediye hizmet binasını gezen öğrencilere müdürlükler tanıtılarak; görev dağılımları hakkında bilgi verildi. Belediye içi yapılan bu ufak turun ardından Başkan Yardımcımız Sarıyüce, belediye kültür merkezimizde hazırlanan kahvaltıda öğrendikleri ile ilgili öğrencilerle sohbet etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcımız Sarıyüce, “Kuzularım bugün bizi ziyarete gelmişler. Kendilerini burada meraklı bir şekilde görmek çok keyifli. Kurum çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi kuzularıma aktardık. Meraklı gözlerle etrafı keşfetmeleri, ilgi duymaları çok güzeldi. Bu şekilde tüm çocuklarımıza ve okullarımıza kapımız açık. Başkanımız Abdulkadir Bey’in çocukları ne kadar sevdiğini herkes bilir. İlçemizin ve ülkemizin geleceği yavrularımızı burada görmek bizi daima mutlu edecektir. Kıymetli hocama da ayrıca teşekkür ederiz. Bu gibi etkinlikler çocukların farkındalıklarını artıracaktır.” diye konuştu.

Kahvaltı sonrası çocuklara Başkan Amcalarının talimatı ile çeşitli hediyeler verildi.

Önceki ŞAHİNER SPORCULARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR