Çocuk ve Genç Meclisi’nden Çevre Haftasına Ortak Proje

Belediye Çocuk Meclisimiz ve Genç Konseyimizin üyeleri 5-11 Haziran Çevre Haftası olması nedeniyle ortak etkinlik düzenlediler.

Hazırlanan etkinliğe Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Başkan Yardımcılarımız Sn. Ahmet Haşim Özsaray ve Sn.Mehmet Yetik, Çocuk Meclisi ve Genç Konseyi üyelerimiz katılım sağladı.

Çocuklara sıfır atık farkındalığını kazandırmak ve çevre temizliğinin önemini anlatmak için hazırlanan etkinlik Akçalı Mesire alanında gerçekleştirildi. Başkanımız Dere ve meclis üyesi çocuklar mıntıka temizliği yapıktan sonra atıklardan yapılan parkurda yarıştılar. Danışmanlar tarafından çevre haftası ve sıfır atıkla ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Meclis üyesi çocukların ve gençlerin görüş ve önerileri alındıktan sonra çeşitli eğlence, sportif aktivite ve ikramlarla etkinlik sonlandırıldı.

Önceki Başkanımız Dere Açılışa Katıldı