Çorum HDF’den Sezen’e Ziyaret

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Yollu, Genel Sayman Yardımcısı Hüseyin Aykaç ve Yönetim Kurulu üyesi Avukat Cem Aykaç, Belediye Başkan Yardımcımız Bahri Sezen’e makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.Ziyarette Belediye Başkan Yardımcımız Sezen’e plaket takdim eden Dernek Başkanı İbrahim Yollu “Sayın Başkanımıza ve ekibine Çorum Derneklerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Federasyon olarak derneklerimizle çalışmalarımızı artırarak devam ediyoruz. Sungurlu’nun ve başkanımızın desteklerini esirgememesi bizleri çok mutlu ediyor. Çorum ve Sungurlu için yapabileceklerimiz üzerine taraflar olarak her zaman yan yanayız. Sayın Başkanımız Abdulkadir Bey ve ekibiyle birlikte ortak projelerimizi sürdüreceğiz.”dedi.Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, yoğun iş temposu sebebiyle şehir dışında bulunduğundan, Başkan Yollu’dan Başkanımız Şahiner adına hazırlanan plaketi Başkan Yardımcımız Bahri Sezen teslim aldı.

Önceki Başkan Şahiner,Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı