DEPREMİN İSİMSİZ KAHRAMANLARI : İTFAİYE ERLERİ

DEPREMİN İSİMSİZ KAHRAMANLARI : İTFAİYE ERLERİ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak nitelenen depremlerden etkilenen Hatay’da görev yapan Sungurlu Belediyesi’nin kahraman itfaiyecileri, mesailerine devam ediyor.

Sungurlu Belediye Başkan yardımcısı Bahri Sezen ve İtfaiye Müdürü Eşref Bayav’ın koordinesinde çalışan Sungurlu Belediyesi’nin kahraman itfaiye erleri, deprem bölgesi Hatay’da günlerdir yaptığı fedakârca çalışmalara devam ediyor.

Kentte hemen hemen her enkazın başında görev yapan itfaiye personeli, depremin ağır travmasına rağmen enkazlar da soğukkanlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.

136 SAAT SONRA BİR VATANDAŞI SAĞ ÇIKARDILAR

Bölgede arama kurtarma faaliyetlerini halen sürdüren Sungurlu Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri, Hatay Rüstempaşa Caddesi’nde 8 katlı bir apartman enkazından 136 saat sonra isminin Abdullatif olduğu öğrenilen 52 yaşındaki vatandaşı yaralı kurtarmayı başardı.

ENKAZ ALTINDAKİ KEDİ 10 GÜN SONRA KURTARILDI

Hatay’da bir apartmanın enkazında arama yapan Sungurlu Belediyesi Arama Kurtarma ekibi, kedi sesi duydu. Sesin geldiği alanda yapılan çalışmada enkazdaki kedi sağ olarak kurtarıldı. Mama ve su verilen kedinin sağlıklı olduğu öğrenildi.

Önceki “DEPREMZEDE AİLELERİMİZ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPIYORUZ”

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum