EFELER 2. YARIYA HAZIRLANIYOR

Türkiye 2. Voleybol ligin de ilimizi ve ilçemizi temsil eden Sungurlu Belediyesi voleybol takımı başarılı geçen 1. devrenin ardından 2. devre için çalışmalarına başladı.Sungurlu belediyesi voleybol şube sorumlusu aynı zamanda baş antrenörü Mustafa Özdemir yaptığı açıklamada, “1. devrede yaptığımız maçlarda iyi bir performans sergiledik, hedefimize yakın bir yerde ilk devreyi bitirdik. Hedefimiz ligi ilk 3 takım arasın da bitirmek. Bunu da başaracağız inşallah” dedi.2. yarı kendi evimizde Ankara SGK takımını konuk edeceğiz diyen Özdemir, “24 0cak Pazar günü saat 14’de Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynayacağımız bu karşılaşmada hedefimiz mutlak galibiyet. Kendi evimizdeki maçlarımızı kazanmak zorundayız ki ilk 3 hedefimizi tutturmak istiyoruz. Arkasından Zonguldak deplasmanımız var. Çok zorlu geçecek bu iki maçımızdan 6 puan hedefimiz var. İnşallah bunu başaracağız” dedi.Özdemir, “Bizlere yardımı esirgemeyen, Belediye başkanımız Sayın Abdulkadir Şahiner’e, kulüp başkanımız Bahri Sezen’e ve sponsorumuz Baktat’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.“PLAY OF OYNAMAK İSTİYORUZ”Sungurlu Belediyesinin altyapıdan yetişen pasörü Emrah Vargeloğlu ve liberosu Can Aktay yaptıkları açıklamada 2. yarıda çok daha iyi maçlar çıkartacağız ve play of oynamak istiyoruz diyerek, “Bunu da başaracak güçteyiz. Hocamız bizleri yetiştirdi ve bize bu ligde görevler verdi. Hocamıza ve ilçemize layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizlere yardımcı olan başta belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Önceki İYİ PARTİLİ BELEDİYELER ONLİNE TOPLANTIYLA AKŞENER’LE GÖRÜŞTÜ