EFELER ANKARA YOLCUSU

Sungurlu Belediyesi Voleybol takımı, güçlü Ziraat Bankası voleybol takımıyla 13 Şubat Cumartesi oynayacağı 2. Lig maçı için hafta sonu Ankara’da olacak. Ligin ikinci yarısında bir galibiyet ve iki yenilgi aldıklarını söyleyen Voleybol takımları baş antrenörü Mustafa Özdemir, “Bu haftaki maç bizim için çok önemli bu maçı deplasmanda kazanmak istiyoruz. Belediye başkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik ve ligde kalmayı garantiledik. Şimdi daha üst sıralarda yer almak istiyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Ziraat Bankası takımı güçlü bir takım, bizde güçlüyüz. Daha önceleri birçok kez karşılaştık. Birinci yarı kendi sahamızda yenildiğimiz bu takımdan rövanşı almak istiyoruz” diye konuştu.Özdemir, “Bu karşılaşma 13 Şubat Cumartesi günü saat 17.30 da Ankara Beştepe spor salonun da oynayacağız. Voleybol TV bu önemli karşılaşmayı canlı olarak yayınlanacaktır” dedi.

Önceki Başkan Demirtaş’tan, Başkan Şahiner’e İade-i Ziyaret