EFELER BAŞLIYOR

Türkiye 2. Voleybol erkekler ligin de ilimizi ve ilçemizi temsil edecek olan Sungurlunun efeleri Cumartesi ilk maçına çıkıyor.Sungurlu Belediyesi voleybol takımları baş antrenörü Mustafa Özdemir yaptığı açıklamada; Türkiye 2. Ligi’nde 2. grupta ilk maçımızı Ankara’nın güçlü takımlarından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) takımıyla Cumartesi 18.30 Ankara’da oynayacağız. Rakibimiz güçlü transferlerle, biz ise genç bir takımla mücadele edeceğiz. Pandemi dolasıyla takım olarak fazla bir çalışma imkanlarımız olmadı. Ancak hedefimiz iyi mücadele ederek bu karşılaşmayı kazanmak ve lige iyi bir başlangıç yapmaktır. Bütün planlamalarımızı galibiyet üzerine yaptık, gençlerimize güveniyorum” dedi.MAC CANLİ YAYINDACumartesi saat 18.30 Ankara Beştepe voleybol salonun da oynanacak olan Sungurlu Belediye -SGK maçı voleybol TV den canlı olarak verilecektir.

Önceki 1 TL’den Halk Ekmek Satışımız Başladı