EFELER’DE İKİNCİ YARI BAŞLIYOR

Türkiye ikinci voleybol Ligi’nde ilimizi ve ilçemizi temsil eden Sungurlu’nun Efeleri 2. yarı maçlarına başlıyor.Sungurlu Belediye voleybol takımı baş antrenörü Mustafa Özdemir yaptığı açıklamada; Türkiye 2. Voleybol ligi 2 grupta mücadele ediyoruz. İlk devreyi istediğimiz bir sonuçla bitirdik, 24 Ocak 2021 Pazar günü saat: 14.00’de kendi sahamızda Ankara’nın güçlü takımlarından SGK ile ikinci yarının ilk maçını oynayacağız”dedi. Hedefimiz bu maçı kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz diyen Özdemir, bunun içinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Gruptaki takımlar yeni transferler yaptı, ikinci yarı maçlarımız çok zor geçecek, ilk 3 takım play off oynayacak ve son sıradaki takım ligden düşecek, bu sebeple kıran kırana maçlar oynanacak. Özdemir, bizim de hedefimiz ilk 3 takım arasına girerek olay off oynamak, sakatlıklar ve eksikliklere rağmen mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e sözümüz var bu takım bu ligde kalıcı olacak ve derece yapacak, sözümüzü tutmak için çalışmalarımızı ve programlarımızı özenle yaptık ve uyguluyoruz diye söyledi.

38Mükremin Dağaşan, Selahattin Ambarkütük Oğlu ve 36 diğer kişi3 PaylaşımBeğenYorum YapPaylaş

Önceki PERSONELLERE SAĞLIK TARAMASI YAPILDI