Esnaf Ziyaretlerine Sanayide Devam Ediyorlar

Belediye Başkan Vekilimiz Mesut Özsaray, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, Başkan Yardımcılarımız Bahri Sezen ve Mükremin Dağaşan, Belediye Meclis Üyelerimiz Ali Keçelioğlu ve Mehmet Tevfik Akyüz ile birlikte esnaf ziyaretlerine Sungurlu Sanayi Sitesinde devam ediyorlar.

Geçtiğimiz haftalarda başlattıkları esnaf ziyaretlerini devam ettiren Özsaray, “Çalmadığımız kapı kalmasın istiyoruz. İlçemizin can damarı olan esnaflarımız ile sohbet etmek, isteklerini dinlemek ve çözüm üretmek bizleri mutlu ediyor. Başkanımız Abdulkadir beyin selamlarını iletiyor, vatandaşlarımızın selamlarını iletmek üzeredir aracı oluyoruz. Başkanımızın sevildiğini görmek de ayrıca bizleri mutlu ediyor. Doğru yolumuzda devam edeceğiz inşallah.” diye konuştu.

Önceki Kasım 2023 Olağan Meclis Toplantı Gündemi