Hanımlardan Şahiner’e Teşekkür Ziyareti

Hanımlardan Şahiner’e Teşekkür Ziyareti

Belediye hizmet binasında bulunan Kültür Merkezinde spor eğitmeni Bahar Mendilli tarafından verilen fitness programı ile 18 yaşından büyük gençler ve hanımlarımız hem spor yapma imkânı bularak sağlıklı yaşam alışkanlığı kazanarak hem de eğlenceli vakit geçiriyorlar.
Fitnes derslerinden faydalan bayanlar Belediye Başkanı Abdlkadir Şahiner’i derslerinin bitiminde makamında ziyaret ederek çiçek taktim ettiler. Kendilerine her alanda göstermiş olduğu özverili çalışmaları için teşekkür eden bayanlar, ”Kadir Başkanımız Sungurlulu hanımların sosyal alanlardaki taleplerini gözardı etmeyerek ,bu noktada çok başarılı projelere hayat vermiştir. Bizler daha önce sadece evlerimizde otururken Başkanımız sayesinde ilçemizin dışına çıkma imkânı bulduk. Kültür gezileriyle hayatın monotonluğunu attık. Yapılan kafeteryalarda, mesire alanlarında ailemizle birlikte vakit geçirebiliyoruz. Şimdide ücretsiz fitness eğitimiyle evde oturmak yerine spor yapıyor yeni arkadaşlar ediniyoruz. Kendisine Sungurlulu hanımlar adına ne kadar teşekkür etsek az olur.” ifadelerine yer verdi.
Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner bayanların nazik davranışlarından dolayı memnuniyetini dile getirirken; “Göreve geldiğimiz ilk gün Sungurlu hanımlarımız için daha güzel daha sosyal bir Sungurlu sözü vermiştik. Hanımlarımız sosyal faaliyetlere katılacak, sosyal ortamlarda bulunacak demiştik. Sözümüzü yerine getirdik. Hanımlarımız farklı yerler görüyor hanım arkadaşlarıyla kafeteryalarımızda vakit geçiriyor, kaynaşıyorlar. Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Hanım kardeşlerimizin, bacılarımızın mutluluğu memnuniyeti bizi de mutlu etmiştir. Kendilerine bu nazik davranışları için bende çokteşekkür ederim. Bizleri bu makamlara sizler getirdiniz. Size hizmet için buradayız. ”diye konuştu.
Bayanların taleplerini ve önerilerini dinleyen Başkanımız Abdulkadir Şahiner, imkanlar doğrultusunda hemen hepsini yerine getirmeye çalışacaklarını belirtti. Ziyaret sonrasında bayanlara dondurma ikram edildi.

Önceki Şahiner, “Ne yapıyorsak Sungurlu halkının ferahı için yapıyoruz”

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum